Otteluraportti: SC Wolves - EuPa, 7-1 (1-0)

13.9.2017Sarjakärki peittosi puolikuntoisen EuPan.

Euran Pallo kärsi pitkästä aikaa tappion, kun joukkue kohtasi vieraissa jo nousun varmistaneen SC Wolvesin. EuPa pysyi toiselle jaksolle asti hyvin mukana, mutta lukemat repsahtivat lopussa kotijoukkuetta imartelevaksi 7-1 -tulokseksi.

Ensimmäisellä jaksolla EuPa pystyi pitämään kotijoukkueen hyvin poissa maalipaikoilta, mutta euralaisjoukkueen oma hyökkäysten rakentelu ei toiminut eikä EuPa saanut kuin muutaman laukauksen boksin ulkopuolelta aikaiseksi. SC Wolvesin yrittäminen sen sijaan palkittiin puolen tunnin pelin jälkeen, kun kotijoukkueen pelaaja pelattiin vapaaksi rangaistualueelle ja pallo päätyi EuPan maaliverkkoihin. Avausjaksolla ei nähty enempää maaleja, joten tauolle lähdettiin tasaisissa merkeissä ja 1-0 kotijoukkueen johdossa.

Toisella jaksolla Euran Pallo näytti olevan jopa ensimmäistä jaksoa paremmin pelissä mukana, mutta tunnin pelin jälkeen kotijoukkue onnistui tekemään toisen osumansa keskityksestä. Pian EuPa joutui kaivamaan kolmannenkin kerran pallon verkostaan, mikä lopetti euralaisjoukkueen taisteluhalut. Kymmenen minuuttia myöhemmin EuPan löysä puolustaminen kostautui kolmesti viiden minuutin aikana ja näin Wolvesilla oli jo kuusi osumaa kasassa. EuPa sai hieman laihaa lohtua maalin muodossa, kun Joona Forsströmin keskitysyritys lorahti kotijoukkueen maalivahdilta suoraan sisään. SC Wolves onnistui vielä tekemään seitsemännen osuman, joten lopulta tulostaululle jäi lukemat 7-1.

Euran Pallolla on vielä kolme ottelua jäljellä kautta. Seuraavaksi joukkue kohtaa lauantaina kotonaan salolaisen Wilppaan ja heti perään maanantaina Turussa Heiton.

 

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&784391&M4