Ajankohtaista

Euran Pallo järjestää liikunta- ja jalkapallotoimintaa perheen pienimmille lapsille EuPaNauttien ja Hippo-Liigan muodossa! Tervetuloa koko perhe mukaan harrastamaan kesäkuusta lähtien!
Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokoukseen voi liittyä myös etänä. Saat Teams-kokouksen linkin, jos laitat viestiä jaana.kuusilehto@eupart.fi. Tervetuloa.
Euran Pallo palkkaa toimintaansa tukemaan nuoriso-ohjaajia kesäksi 2020!
MuSan Salama ja Euran Pallo käynnistävät yhteistyön, joka käsittää juniorien yhteistoimintaa sekä edustusjoukkueiden välisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyöllä pyritään rakentamaan kehityspolku nuorille eteenpäin haluaville pelaajille. Tavoitteena on valmistaa ja kehittää pelaajia miesten sarjoihin. Musan Salama toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi: ”Yhteistyö-ehdotus edustusjoukkueiden välille syntyi EuPan aloitteesta ja me MuSassa otimme tämän ilolla vastaan. MuSa on avoin yhteistyölle kun se sisältää yhteistyötä sen koko merkityksessään eli pyrkii löytämään tilanteen, jossa yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia ja keskiössä on pelaajan kehittyminen. EuPan kanssa olemme löytäneet hyvän yhteisymmärryksen siitä mitä yhteistyöltä seurojen välillä odotetaan. Molemmat seurat pyrkivät siihen että pelaajille rakennetaan sellaista pelaajapolkua, joka yksilöllisesti tukee pelaajan kehittymistä. Meillä on MuSassa nuoria pelaajia joille steppi Ykköseen on suoraan junioreista liian iso ja tähän EuPan kolmonen tarjoaa hyvän ponnahduslaudan. Hyvänä käytännön esimerkkinä aloitetusta yhteistyöstä toimii C15 -sarjan yj-joukkueet, jotka saatiin synnytettyä nopealla aikataululla ja käytännön kysymykset ratkaistua helposti. Tämä on Musalle siitäkin hyvä ja luonteva toimintatapa että meillä pelaa tälläkin hetkellä EuPan kasvatti Juuso Rantala. C15 ikäluokassa seurat muodostavat yhteisjoukkueet, jotka pelaavat kahta sarjaa pelaajien tason mukaisesti. Miesten Ykkösessä pelaavan MuSan ja miesten Kolmosessa pelaavan EuPan välille on solmittu farmisopimus, joka mahdollistaa pelaajien liikuttelun seurojen välille. Molemmilla seuroilla on lisäksi omat joukkueet b-junioreissa ja Musalla A-juniorien Ykkösessä.” Euran Pallon puheenjohtaja Jaana Kuusilehto: ”Euran Pallon kokoiselle maalaisseuralle yhteistyö muiden seurojen kanssa on ainoa mahdollisuus tarjota laadukasta toimintaa ja vakuuttavaa pelaajapolkua. Nuoremmissa ikäluokissa yhteistyötä tehdään Pallo-Iirojen kanssa ja vanhemmissa ikäluokissa jatkossa Musan Salaman kanssa. Musan Salaman kanssa saatiin helposti aikaan yhteinen sävel ja tahtotila oli molemmilla seuroilla samanlainen. Tavoitteena on luoda nuorille pelaajille kiinnostava polku, jota kulkea kohti omaa huippuaan. EuPan ja MuSan tekemä farmisopimus takaa leveämmän rosterin, jolla kausi saadaan vietyä hyvin läpi.” Wembleyltä Wembleylle on lyhyt matka.
Lähde mukaan kokemaan Suomen maajoukkueiden Huuhkajien ja Helmareiden huumaa kohti mm. kesän miesten EM-kisoja 2020!
RSS ATOM