Euran Pallo osallistuu JazzIirot-Akatemiaan

16.11.2010

 

Euran Pallo osallistuu seurana JazzIirot – Akatemiaan. Piirin seurat on jaettu kahtia Rauman ja Porin alueisiin. Euran Pallo on Pallo-Iirojen satelliittiseura ja taitoharjoitukset pidetään Raumalla. Akatemia on tarkoitettu kaikille 1996-2003 syntyneille pelaajille.

 
Jaksoja on 3 kpl, joissa kaikissa 8 harjoituskertaa. Hinta on 20 €/pelaaja/jakso. Pelaaja voi itse valita osallistuuko kaikkiin jaksoihin vai esimerkiksi vain yhteen tai kahteen jaksoon. Jokaiseen jaksoon ilmoittaudutaan erikseen. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: www.palloiirot.fi/jazziirot-akatemia. Jokainen pelaaja ilmoittautuu itse, Pallo-Iirot lähettää laskun perässä suoraan kotiin.
 
Euran Pallon pelaajille tämä on mahdollisuus saada ylimääräinen, taitoon keskittyvä harjoituskerta joka viikolle. Mukaan lähtevät valmentajat saavat varmasti uusia ideoita omiin harjoituksiinsa, harjoitukset suunnittelee Matti Lehtonen Pallo-Iiroista. Erityisesti nuorimpien ikäluokkien valmentajille ja pelaajille tämä oppi olisi ensisijaisen tärkeää.
 
Toivon, että otatte asian esille oman joukkueenne pelaajien keskuudessa ja lähdette joukolla mukaan ainakin kokeeksi. Tämä varmasti antaa enemmän kuin ottaa!
 
Lisätietoja akatemiasta antaa Markus Nurmi markus.nurmi@luukku.com tai 044-4252 133.
 
Terveisin
 
Jaana Kuusilehto