Euran Pallon E10 Pojat Eerikkilässä Leirillä!

8.2.2014

Valmentaja Vesa Nuija seuraamassa ison kentän peliä.
Valmentaja Vesa Nuija seuraamassa ison kentän peliä.
Alkulämpöä syöttämisen merkeissä.
Alkulämpöä syöttämisen merkeissä.
Palaveriakin pidettiin.
Palaveriakin pidettiin.
Pelaajien ohjeistamista.
Pelaajien ohjeistamista.
1vs1 puolustaminen teemana.
1vs1 puolustaminen teemana.
Litti ja pojat.
Litti ja pojat.

Euran Pallon 04-syntyneiden joukkueen kuulumisia ja suunnitelmia leirin suhteen.

Euran Pallon E10 pojat (04-synt.) viettävät tämän viikonlopun Eerikkilän Urheiluopistolla. Leiri kestää aina perjantaista sunnuntaihin ja leiriin kuuluu itse harjoittelun lisäksi mm. Fyysistä testausta, joukkueen palavereja, uintia, yhdessä oloa ja joukkuehengen nostatusta.

 

Joukkueen vastuuvalmentaja Vesa Nuija avasi hieman lisää leirin tarkoitusta ja sen tavoitteita: "Leirin tarkoituksena on saada harjoitustuntumaa oikeaan jalkapallokenttään koulun salien sijaan. Eli periaatteessa haemme hyviä olosuhteita harjoittelun suhteen, sekä pidämme myös huolta siitä etteivät muut joukkueet saa liikaa etumatkaa ja hyvitystä meihin nähden. Joukkue on käynyt jo Umbro Cupissa, Pajulahti Cupissa ja nyt ollaan täällä Eerikkilässä hakemassa tuntumaa". 

 

Joukkueen valmennusjohto on asettanut leirille myös tietyt pelilliset teemat joita käydään harjoituksissa läpi. Toinen valmentaja Juho Kauppi avasi hieman pelillisiä ajatuksia leirin suhteen näin: "Olemme yhdessä valmennuksen kanssa päättäneet, että leirin aikana kiinnitämme paljon huomiota syöttötyöskentelyyn, henkilökohtaiseen taitoon ja peli mahdollisuuteen isolla kentällä. Myös puolustaminen yksilönä ja oikeaoppinen puolustusasento ovat leirin aikana jotenkin harjoittelussa mukana".

 

Myös Euran Pallon junioripäällikkö Dani Österlund saapui perjantaina paikan päälle haistelemaan leiritunnelmaa ja katsastamaan joukkueen nykytilanteen, sekä keskustelemaan valmennusjohdon kanssa tulevasta kaudesta ja siihen asetetuista tavoitteista.

 

Yhteenvetona todettakoon, että ainakin perjantain perusteella joukkueella oli erittäin hyvä meininki päällä ja oikea asenne harjoittelua kohtaan. Joukkueella oli myös varsin arvovaltainen vieras iltapalalla, sillä kaikkien aikojen suomalais pelaaja Jari Litmanen nautti talon tarjoamista antimista samaan aikaan ja jutteli myös poikien kanssa jalkapallosta, sekä viikonlopun leiristä. Näistä tunnelmista joukkueen on varmasti hyvä lähteä kohti vuoden 2014 jalkapallokautta ja sen tuomia haasteita!