Eupanautit Avaruuslennolla Helsingissä!

13.10.2014

Seuran junioripäällikkö Dani Österlund ja toimistopäällikkö Minna Huusko vierailivat Suomena Palloliiton järjestämässä "Osoitteena Futis" yhteenveto seminaarissa esittelemässä Euran Pallon luomaa ja järjestämää Eupanautti toimintaa!

Euran Pallo osallistui vuonna 2014 alkavaan Suomen Palloliiton järjestämään Osoitteena Futis -hankkeeseen, jonka lähtökohtana oli kehittää ja luoda uudenlaista, sekä ainutlaatuista "Prinsessa -ja Ritariliiga" toimintaa Euran alueen "perheen pienimmille" lapsille. Hanke starttasi tämän vuoden keväänä, jolloin toiminnan suunnittelu ja kehittäminen alkoi, jonka seurauksena syntyivät Eupanautit. Hankkeen yhteenveto -ja päätösseminaari pidettiin viime viikonloppuna Helsingissä, jonne kokoontuivat paikalle kaikki hankkeessa mukana olleiden seurojen edustajat. Euran Pallolla oli suuri kunnia tulla valituksi esimerkki seuraksi ja samalla esitellä omaa toimintaansa muille hankkeessa oleville seuroille.

Eupanautti toiminta oli menneen kesän osalta menestyksekästä ja sitä tullaan jatkamaan myös tulevinakin kesinä, jolloin toivottavasti yhtä moni tai jopa useampikin lapsi löytäisi Euran urheilukeskukseen harrastamaan jalkapalloa mielikuvituksellisessa ja varsin mielekkäässä ympäristössä. Tavoitteena on jatkossakin luoda perheen pienimmille "pallonpotkijoille" harrastustoimintaa myös ympäri vuoden, jonka seurauksena tulevana talvena nähdäänkin uusi tuttavuus, nimittäin Eupanauttiliiga, jonne ovat tervetulleita kaikki viime kesänä Eupanauteissa ja osittain Nappulaliigassakin olleet lapset! Eupanauttiliigan ilmoittautuminen on ollut käynnissä vasta vähän aikaa, mutta innokkaita harrastajia on löytynyt jo monta ja toivottavasti löytyy vielä lisää! Seuran junioripäällikkö onkin aloittanut lokakuun aikana "Eupanauttien liikuntatuokio" vierailut lähiseudun päiväkodeissa, joissa on nähty varsin vauhdikasta ja iloista toimintaa päiväkotien omissa pihapiireissä.

Kaikki jalkapallosta ja varsinkin liikunnasta innostuneet lapset ovat jatkossakin tervetulleita mukaan seuran järjestämään toimintaan, jota kehitetään koko ajan yhä laadukkaammaksi ja toimivammaksi. Yhdessä voimme kehittyä, niin pelaajina kuin seuranakin!

 

Talven Eupanauttiliigan info ja ilmoittautuminen linkkinä alapuolella:

http://www.euranpallo.fi/eupanauttiliiga/