Ilmoittautuminen Euran Pallon "Chämppäri" leirille 2015 on alkanut!

23.3.2015

Euran Pallo järjestää taas kesällä leirin Euran urheilukeskuksessa! Luvassa hulvattoman hauskaa ja mielekästä toimintaa liikunnan ehdoilla!

Euran Pallon järjestämä "Chämppäri" leiri tulee taas kesällä! Euran urheilukeskuksessa järjestettävän kolmipäiväisen leirin aikana tutuksi tulevat mm. erilaiset liikunnalliset leikit, pelit ja pienet kilpailut. Lisäksi leirillä tullaan tutustumaan jalkapallon käsittelyn ja kesyttämisen saloihin, sekä perusliikuntataitojen kehittämiseen. Leirillä ohjaajina toimivat junioripäällikkön lisäksi seuran kesätyöntekijöinä toimivat nuoriso-ohjaajat.

Leirin aikana tullaan myös pelaamaan taas "Chämppäri" turnaus, jossa eri Euroopan sarjojen huippujoukkueet tulevat kohtaamaan toinen toisensa ja mittelemään turnauksen voitosta, kunniasta ja glooriasta! Viime vuonna turnausvoittoon itsensä kampesi Bayern München tiukan rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Leirille ilmoittautuminen on nyt avattu ja leirille pääsee ilmoittautumaan alla olevasta linkistä, josta löytyy myös leiri-info, sekä lisätietoja. Käykää tutustumassa!

https://www.euranpallo.fi/leirit-ja-turnaukset/champpari-leiri-20-22-7-2015/

Juhliiko "Chämppäri" turnauksen voittoa tällä kertaa jokin muun maalainen joukkue, kuin saksalainen? Oppiiko joku banaanipotkun tekniikan? Nämä tullaan näkemään sitten viimeistään kesällä!

Lisätietoja leiristä voi tiedustella seuran junioripäällikkö Dani Österlundilta, mikäli herää jotain kysyttävää.

Antoisaa jalkapallokesän odotusta kaikille!