Eupanauttien Tiedoitus!

29.4.2015


Tänään Eupanauttien ilmoittautumisen yhteydessä tapahtuvaa tutustumis ja kokeilukertaa ei pidetä huonon ja sateisen sään takia, vaan Euran Pallo tulee myöhemmin järjestämään Eupanauttien avoimet harjoitukset kaikille! Lue lisää!

EUPANAUTTI TIEDOITUS!

 

Tänään todella huonon ja erittäin sateisen sään takia pidetäänkin vain Eupanauttien ilmoittautuminen, jolloinka alustavasti suunniteltua ja ohjattua leikkitoimintaa, sekä mahdollista kokeilukertaa ei järjestetäkään.

 

Mutta ei mitään hätää, sillä Euran Pallo tulee vielä toukokuun aikana järjestämään kaikille 3-5-vuotiaille lapsille avoimet Eupanauttien harjoitukset, jonne voi tulla vapaasti kokeilemaan ja katsomaan miltä toiminta tuntuu, sekä näyttää! Mukaan voivat tulla tottakai myös jo ilmoittautuneet Eupanautit!

 

Eupanauttien avoimet harjoitukset pidetään alustavasti viikonloppuna ja ajankohdasta tullaan tiedoittamaan Facebookissa ja täällä Euran Pallon nettisivuilla, sekä infoamaan sähköpostitse jo toimintaan ilmoittautuneita! Avointen harjoitusten jälkeenkin voi vielä ilmoittautua mukaan kesän Eupanauttien toimintaan seuran nettisivuilla, mikäli ei sitä vielä ole tehnyt.

 

Joten tervetuloa tänään varsinaiseen ilmoittautumistilaisuuteen ja tuleviin avoimiin harjoituksiin! :)

 

PS. Sähköinen ilmoittautuminen löytyy allaolevasta linkistä.

 

http://www.euranpallo.fi/eupanautit/ilmoittautuminen-2015/