Hippo-Liiga starttaa käyntiin lauantaina 17.5!

16.5.2015Euran Pallon Hippo-Liiga potkaistaan käyntiin huomenna! Kaikki paikalle pelaamaan, kannustamaan ja katsomaan huippufutista paikan päälle! Lue lisää ohjeistuksista ja infosta!

Huomenna pyörähtää käyntiin Euran Pallon Hippo-Liiga vuosimallia 2015! Tässä pientä ohjeistusta huomista pelipäivää varten!

1.) Saapukaa kaikki pelaajat, valmentajat ja taustajoukot paikalle viimeistään puolta tuntia ennen pelejä, eli klo:14.30 OP-Areenan viereiseen katokseen.

2.) Katoksesta löytyvät kaikkien joukkueiden pelipaidat, jotka valmentajat ja taustahenkilöt voivat käydä noutamassa saavuttuaan, sekä niiden joukkueiden harjoituskassit, jotka eivät niitä ole vielä saaneet. Varusteiden noutamisen jälkeen joukkueet voivat mennä valmentajien johdolla OP-Areenan harjoittelu alueelle jakamaan paidat ja valmistautumaan tuleviin koitoksiin. Pelaajien huoltajat voivat samasta katoksesta tulla noutamaan myös pelaajien omat Hippo-Liiga pallot.

3.) Ensimmäinen turnauspäivä vietetään siis OP-Areenan tekonurmella, josta löytyy kolme kenttää ja harjoittelu alue lämmittelyä varten. Pelaajilla ja valmentajilla on oikeus olla tekonurmella, mutta vanhemmat ja kannustusjoukot saavat kannustaa asfaltilta käsin. Tekonurmella palvelee myös kioski, josta löytyy joka sortin suupalaa ja virvoiketta. Vessat, sekä pukuhuoneet löytyvät myös urheilukeskuksen huoltorakennuksesta ja uusista parakeista.

4.) Turnauspäivän viimeisen pelin jälkeen ne joukkueet, jotka eivät ole vielä sopineet varsinaista harjoituspäivää tulevaa varten, niin pitävät pienen palaverin pelaajien huoltajien kesken ja sopivat yhdessä, että mikä päivä ja kellonaika olisi hyvä aika joukkueen harjoituksille. Harjoituspäivän löydyttyä valmentajat voivat ilmoittaa sen seuran junioripäällikölle, niin saadaan harjoituspäivä ja kellonaika seuran nettisivuille näkyviin.

 

Tervetuloa kaikki mukaan Hippo-Liigan karkeloihin!


Linkki Hippo-Liigan joukkueisiin:
http://www.euranpallo.fi/hippo-liiga/valmentajat-ja-joukkueet-2015/

Linkki Hippo-Liigan otteluohjelmaan:
http://www.euranpallo.fi/hippo-liiga/otteluohjelma-2015/

Linkki Hippo-Liigan sääntöihin:
http://www.euranpallo.fi/hippo-liiga/saannot-2015/

Linkki Hippo-Liigan ohjeisiin:
http://www.euranpallo.fi/hippo-liiga/ohjeita-2015/