Euran Pallon Kesän 2015 Futiskoulu Säkylässä!

22.5.2015

Futiskoulu esite
Futiskoulu esite
Rami Nieminen (vas.), Dani Österlund ja Jussi Välilä
Rami Nieminen (vas.), Dani Österlund ja Jussi Välilä

Euran Pallo järjestää kesäkuun 22.-24. päivinä Futiskoulun Säkylässä Iso-Vimman kentällä! Lue lisää ja osallistu!

Euran Pallo tulee järjestämään erittäin vauhdikkaan ja mukaansa tempaavan kolmipäiväisen futiskoulun Säkylässä Iso-Vimman kentällä kesäkuussa!

Futiskoulun rehtorina toimii melkein kaiken kokenut ja nähnyt entinen Suomen A-maajoukkue -ja veikkausliigapelaaja Rami Nieminen, sekä apurehtorina toimii Euran Pallon junioripäällikkö Dani Österlund.

Futiskouluun on tulossa myös paikan päälle porilaisen FC Jazzin edustusjoukkueen huipputoppari Jussi Välilä, joka mielellään opastaa nuoria pelaajia ja liikkujia oppimaan uutta jalkapallon parista, sekä kertoo hieman, että mitä pelaaminen tällä hetkellä vaatii Suomen kansallisella kärkitasolla.

Futiskoulussa on luvassa mahtavia leikkejä, pelejä, kilpailuja ja palkintoja, joista päästään nauttimaan yhdessä kauniissa kesäisessä Iso-Vimman ympäristössä! Nyt siis kaikki kipinkapin ja kiireen vilkkaan ilmoittautumaan kesäkuun huikeimpaan tapahtumaan! Leirille otetaan 80 ensimmäisenä ilmoittautunutta, joten mene nopeasti ilmoittamaan itsesi tai lapsesi Euran Pallon Futiskouluun, kun vielä kerkeät!

Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä täyttämällä leirin ilmoittautumislomakkeen! Tervetuloa mukaan Futiskouluun 2015!

 

http://www.euranpallo.fi/leirit-ja-turnaukset/futiskoulu-2015-22-24-6/