Ilmoittautuminen Uusiin Aloittaviin Euran Pallon Ikäkausijoukkueisiin On Alkanut!

28.7.2015


Euran Pallo perustaa Hippo-Liiga kauden jälkeen 2008 vuonna syntyneille pojille P08 joukkueen ja 2006 -ja 2007 syntyneille tytöille T06/07 joukkueen!

Euran Pallon joukkuemäärän on tarkoitus lisääntyä kahdella kappaleella heti syksystä lähtien Hippo-Liiga kauden jälkeen, kun seuraan perustetaan pojille ja tytöille omat ikäkausijoukkueet (P08 ja T06/07).

T06/07 tyttöjen joukkue onkin jo ehtinyt omana ikäkausijoukkueenaan pelata heinäkuussa Hippo-Liigan tauolla yhden harjoitusottelun Eurassa, jolloin vastaan asettui Sastamalasta FC Vapsi.

Molempiin, sekä tyttöihin että poikiin tarvitaan uusia innokkaita pelaajia ja toimijoita mukaan, jotta joukkueiden toiminta saataisiin pysyväksi ja ympärivuotiseksi. Mikäli haluat saada lisätietoa toimijoiden eri rooleista, tai yleistä tietoa ikäkausijoukkueiden toiminnasta, niin yhteyttä voi rohkeasti ottaa seuran junioripäällikkö Dani Österlundiin.

Molempien uusien ikäkausijoukkueiden on tarkoitus ilmoittautua myös syksyllä FC Rauman järjestämään "Syysturnaukseen".

Ikäkausijoukkueisiin ja FC Rauman "Syysturnaukseen" pystyy ilmoittautumaan alla olevasta linkistä, josta löytyy myös laajempaa infoa joukkueiden ensimmäisistä virallisista harjoituksista lähtien. Käy lukemassa lisää ja ilmoittautumassa aloittavien ikäluokkien toimintaan!

 

Linkki ilmoittautumiseen ja laajempaan infoon löytyy täältä:

http://www.euranpallo.fi/tapahtumat/aloittavat-ikakausijoukkueet-p08/