EuPan C-tytöille Futsalin SM-pronssia

27.3.2017

EuPan C-tytöille Futsalin SM-pronssia

 

EuPan C-tytöt matkasivat viikonloppuna Seinäjoelle futsalin SM-lopputurnaukseen voitettuaan ylivoimaisesti Länsi-Suomen piirin piirinmestaruuden. Aamun ensimmäisessä pelissä kärsittiin 4-2 tappio turnauksen lopulta voittanutta TPV:a vastaan. Toiseen peliin herättiin ja kirkkonummelainen ACK voitettiin luvuin 4-1.  Lohkovaiheen viimeisessä pelissä EuPan jyrän alle jäi JoSePa, lopputulos 5-0 EuPalle. Välierissä Ilves oli selvästi parempi luvuin 4-0 ja tie vei pronssiotteluun. Pronssiotteluun tyttäret kokosivat kaikki voimanrippeet kuopiolaista KuKi Tiikerit –joukkuetta vastaan voittaen sen 2-0.

Satakuntalainen yhteistyö oli valttia ja EuPan tytöille oli talven aikana saatu vahvistuksia Pallo-Iiroista ja Nice Futiksesta. EuPan C-tytöillä on yhteisjoukkue sekä Pallo-Iirojen B-tyttöjen että MuSan C-tyttöjen kanssa. Näistä Pallo-Iirot YJ pelaa B-tyttöjen ykkösdivisioonaa ja EuPaMuSa YJ C-tyttöjen Etelä-Länsi –liigaa. EuPan kirjoilla oleville pelaajille reitit ovat näin auki molempiin suuntiin.

Turnauksen pronssijoukkueessa pelasivat Peppi Matikka, Mervi Haanpää, Alina Koulik, Sara Kuusilehto, Linnea Parviainen, Vilma Pere, Nea Pietilä, Laura Koivukoski, Loviisa Helminen ja Jutta Koivisto. Taustatyötä tekivät Jari Rantala, Piia Parviainen, Merja Haanpää ja Jaana Kuusilehto.