Otteluraportti: EuPa - SaTo, 0-1 (0-0)

18.4.2017Avausottelusta tiukka tappio.

Euran Pallo aloitti kautensa Euran tekonurmella Salon Tovereita vastaan. Tasainen kamppailu päättyi lukemiin 0-1 (0-0) vieraiden toisen jakson osuman jäädessä ottelun ainoaksi.

EuPa aloitti ottelun vahvasti ja pystyi prässipelillään estämään SaTon pelinrakentelun. Riistojen myötä EuPalle avautui muutama maalipaikka, mutta Jonne Forsströmin tolppalaukausta lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt. Avausjakson puoliväliin tultaessa SaTo pääsi paremmin peliin mukaan, kun euralaisjoukkueen pelisuunnitelman toteutuksessa alkoi näkyä ongelmia. Vieraiden vaarallisimmat tilanteet syntyivät kulmapotkuista sekä EuPan oman pään ja keskialueen pallonmenetyksistä. Maaliin asti pallo ei kuitenkaan ehtinyt kummassakaan päässä, joten tauolle siirryttiin tasatilanteessa.

Toisen jakson alussa Euran Pallo oli hyvällä jalalla liikkeellä ja sai luotua usean tilanteen vieraiden maalin eteen, mutta peliväline ei pomppinut riittävän onnekkaasti johtoasemaa varten. Sen sijaan kotijoukkueen hallintajakson päätteeksi SaTo pääsi pois omalta alueeltaan ja sai vapaapotkun EuPan kenttäpuoliskolta. Vapaapotku pelattiin nopeasti linjan taakse ja EuPan puolustuksen hieman nukahdettua SaTon pelaaja pääsi läpi iskien ottelun avaus- ja voittomaalin. EuPa sai pienoisen kirivaihteen päälle, mutta maaliin asti kotijoukkue ei palloa saanut. Euran Pallon aggressiivinen hyökkääminen avasi paikkoja myös vieraille ja maalivahti Riku Rissanen joutuikin esittämään ottelun upeimman torjunnan etuyläkulmaan suuntautuneeseen laukaukseen pitääkseen EuPan toivon yllä. Kotijoukkue jäi kuitenkin nollille ja päätösvihellys lopetti ottelun harmillisiin 0-1 -lukemiin.

Avausvoittoa ja ehjempää esitystä Euran Pallo lähtee saalistamaan Turkuun keskiviikkona 19. päivä, kun joukkuetta isännöi entisen EuPa-pelaajan Eero Silverin edustama Hot Lips.

Ottelupöytäkirja:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&784331&M4