Edustusjoukkueen valmentajisto kasassa

14.1.2021

EuPan edustusjoukkueen valmentajisto kaudella 2021: Päävalmentaja Markus Nurmi Kakkosvalmentaja Juho Kauppi Apuvalmentaja Joonas Sinkkonen Fysiikkavalmentaja Riku Rosvall MV-valmentaja Jussi Helander Joukkueenjohtaja Visa Nurmi

Valmentajiston mietteitä tulevasta kaudesta.

 

Päävalmentaja Markus Nurmi:

"Lähden innolla valmentamaan EuPan edustusjoukkuetta. Pelaajat ovat tuttuja, sillä olen nähnyt paljon heidän pelejään viime vuosina. Meillä on keski-iältään nuori joukkue, jolla on paljon kehittymispotentiaalia. Tutustuin pelaajiin myös viime vuoden lopulla, kun vedin heille ylimenokauden treenejä. Joukkue vaikutti sitoutuneelta. Myös joukkueenjohto on riittävän laaja ja ennen kaikkea osaava. Huoltajaa vielä haemme, joten jos joku haluaa liittyä tavoitteelliseen ryhmäämme, niin kannattaa ottaa yhteyttä"

 

Kakkosvalmentaja Juho Kauppi puolestaan kommentoi:

”Toimin viime kaudella seuran B-junioreiden valmennuksessa. Suurin osa joukkueen pelaajista siirtyy tulevaksi kaudeksi edustusjoukkueen harjoitusrinkiin, joten siinä mielessä uusi valmennustehtävä on looginen jatkumo. Pyrin tukemaan nuorten pelaajien sopeutumista uuteen joukkueeseen. Tavoitteena on rakentaa vahva euralainen pelaajarunko, jonka otteista yleisö saa nauttia tulevina vuosina, toivottavasti myös korkeammilla sarjatasoilla.”

 

Valmennuskaksikon apuna toimii Joonas Sinkkonen, jonka ensisijaisena tehtävänä on toimia linkkinä Vitosessa pelaavaan kakkosjoukkueeseen.