FC Vito

FC Vito –vierailu Eurassa

PE 6.6. ”Tutustumispäivä”

noin klo 16.00  FC Vito saapuu Kauttualle ja majoittuu Jokisaunalle

klo 17.00 - 19.00 EuPan tyttöjen kanssa tutustumistyöpaja Kauttuan koululla ja koulun pihalla. Katri Henriksson esittelee koulun, jonka jälkeen  Ilona Ahti ja Serafiina Uusihakala fasilitoivat draamamenetelmin tutustumista.

 

LA 7.6. ”Touhupäivä”

Kokoontuminen kentällä klo 11.00.

klo 12.00 – 14.00 Pelataan miniturnaus Euran keskuskentällä. Kootaan tytöistä 4 sekajoukkuetta. => Osallistuu: 17 tyttöä Eurasta, 12 tyttöä Tansaniasta. Joukkueet siis 7+7+7+8.

  • Eura-päivän tapahtuma. Mainostetaan tapahtumaa paikallisesti, kutsutaan ihmisiä mukaan ja luodaan vähän juhlahumua.
    • Kioskissa: Mari, Mirva, Outi
  • Lapsille yllätyksenä tulossa Sucrokselta hattarakone! Tarvitaan pari henkilöä pyörittämään hattaroita. Tämä on vielä epävarmaa, joku ruoja on rikkonut koneen..
  • Turnaukseen tilattu pelipaidat (4 eri väriä), jäävät tytöille omiksi.

                                                         

klo 14.30 Lounas Kauttuan Kebab, myös EuPan tytöille. Kaikki tytöt syövät yhdessä, euralaiset maksavat itse oman ruokansa. Ruokailijoiden määrä: 16 lasta ja 2 aikuista.

klo 17.30 Tansanialainen kulttuuri-ilta Jokisaunalla. Syödään tansanialaista ruokaa, kuunnellaan tansanialaista (ja suomalaista) musiikkia ja järjestetään esityksiä, Jyrki Pirttimäki laulaa ja soittaa. Kaikki mukaan perheineen! Ilmoittautuneita: 14 pelaajaa + 12 aikuista + 5 lasta.

Ruuanlaitossa ei tarvita apua, mutta jälkien korjaamisessa ja esim. tiskauksessa apu on varmaan tarpeen.

 

SU 8.6. ”Perhepäivä”

klo 11.00 Euralaiset tytöt kutsuvat tansanialaisia tyttöjä kylään koteihinsa

  • Tarvitaan 4 perhettä, jotka voivat vastaanottaa 3 tansanialaistyttöä sekä muutamia omia tyttöjä. Tarkoitus on tutustua normaaliin suomalaistytön elämään normaalissa perheessä. Lasten tulisi antaa leikkiä ja pelata keskenään, ilman aikuisten puuttumista. Aikuiset voivat sillä välin vaikka valmistella lounaan..
  • Jokainen isäntäperhe tarjoaa (omalla kustannuksellaan tai jakaen kustannukset muiden kotiin tulevien perheiden kanssa) lounaan tansanialaistytöille ja tulkeille. Ruuan ei tarvitse olla mitään hienoa ja ihmeellistä, vaan normaalia koti- /grilliruokaa esim. pahvilautasilta (Huom! Ei possua).
  • Jokainen ryhmä voi tehdä yhteistyötä keskenään mm. ruuanlaitossa ja hankinnoissa. Tyttäret voisivat ryhmittäin miettiä valmiiksi jotain puuhaa ja leikkejä..
  • Jokaisesta kodista voisi tulla yksi henkilö autolla hakemaan Tansanian tyttöjä Jokisaunalta klo 11.00.

 

klo 15.00 kokoonnutaan kentällä, jossa käynnissä EuPan nappulaliiga. Katsellaan pelejä ja vietetään tunnin verran aikaa yhdessä.

klo 16.00 tansanialaistytöt palautetaan Jokisaunalle

Klo 18.00 => Uimaan Kiperiin. Tähän voidaan osallistua perhekunnittain.