Mimmien syysturnaus 2015

Mimmien syysturnaus la 19.9.2015

 

TURNAUSSÄÄNNÖT

PELITAPA

Pelimuoto 11v11. Normaali paitsiosääntö.

Joukkueet pelaavat yksinkertaisen sarjan, jokainen jokaista vastaan.  Eniten pisteitä saanut joukkue voittaa sarjan.

OTTELUT

Otteluaika on T 02 sarjassa 2 X 25 min 4 min puoliajalla.  Kolme ottelua

Otteluaika on P 02 sarjassa 2 X 20 min 4 min puoliajalla.  Neljä ottelua

  • voitosta kolme pistettä
  • tasapelistä yksi piste
  • tappiosta nolla pistettä

Pisteiden ollessa tasan sijoituksen ratkaisee:

  1. keskinäisten ottelujen 1)pisteet 2)maaliero 3)tehdyt maalit
  2. maaliero
  3. tehdyt maalit
  4. arpa

SÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan soveltuvin osin Suomen Palloliiton sääntöjä. Pelaaja voi turnauksessa edustaa ainoastaan seuraa, jonka lisenssipelaaja hän on. Joukkueella on mahdollisuus käyttää samanaikaisesti kentällä kahta (2) 2001 syntynyttä yli-ikäistä, tai vaihtoehtoisesti yhtä (1) 2000 syntynyttä yli-ikäistä. Kaikilla yli-ikäisillä on oltava oikeassa käsivarressa peliasusta erottuva nauha.

Jos molemmilla joukkueilla on samanväriset pelipaidat, se joukkue, joka otteluohjelmassa on vierasjoukkue, vaihtavat pelipaidat.

Punainen kortti

Kentältä poistettu pelaaja ei saa osallistua joukkueen seuraavaan otteluun. Aikaisemmissa otteluissa saatuja varoituksia ei huomioida. Kilpailun jury pidättää oikeuden lisärangaistuksiin.

 Mahdolliset vastalauseet tulee jättää viimeistään 15 min ottelun päättymisestä. Vastalauseen jättäminen maksaa 50 euroa ja se palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Turnauksen juryssä istuvat Marko Kerola, yksi turnaukseen osallistuva tuomari sekä yksi turnaukseen osallistuvan joukkueen valmentaja. Juryn päätöksistä ei voi valittaa.