Maalivahtikoulutuspäivä

Maalivahtiklubin Maalivahtikoulutuspäivä

Euran Pallo järjestää yhdessä Maalivahtiklubin kanssa maalivahtikoulutuspäivän Eurassa seuran pelaajille ja valmentajille lauantaina 14.5. Alla alustava koulutuspäivän aikataulu, tietoa maalivahtiklubista, sekä ilmoittautumislomake tapahtumaan. Koulutus on seuran pelaajille ja valmentajille ilmainen. Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaihin 8.5. mennessä.

 

Koulutukseen saavat osallistua myös seuran ulkopuolisetkin pelaajat ja valmentajat, joille koulutus kustantaa seuraavasti: Pelaaja 30€ (sisältää osallistumisen harjoituksiin, olosuhteet, valmennuksen, välineiden käytön ja lounaan). Valmentaja 10€ (sisältää osallistumisen harjoitustapahtumaan, valmennuksen seurannan ja lounaan). Seuran ulkopuoliset osallistuja täyttävät myös alla olevan osallistumislomakkeen. Osallistumismaksut voi suorittaa Euran Pallo ry:n tilille: 502301-21443 (IBAN FI94 5023 0120 0014 43). Lisätietoja seuran junioripäälliköltä.

 

Maalivahtikoulutuspäivän ohjelma:

Klo: 08:00-09:30 - Harjoitus 1

Klo: 10:00-11:00 - Lounas

Klo: 12:00-13:30 - Harjoitus 2

 

Lisätietoja:

dani.osterlund@euranpallo.fi

044 725 8867

 

Tietoa maalivahtiklubista:

"Maalivahtiklubi on täysin uudenlainen konsepti maalivahtivalmennukseen ja muihin maalivahdeille suunnattuihin lisäpalveluihin.

Olemme ammattitaitoinen vaihtoehto seuroille ja yksityisvalmennuskin on mahdollista. Olemme suunnitelleet kaiken viimeisen päälle. Maalivahtiklubilta löytyy erilaisia kuvauspalveluita, fysiikkaohjelmia ja urheiluhierontaa. Lisäksi pidämme erilaisiin teemoihin liittyen syventäviä maalivahtipäiviä.  

Maalivahdiksi tuleminen on projekti. Keskitymme nyansseihin ja teemme pitkän ajan suunnitelmia maalivahdeille. Lisäksi seurojen halutessa koulutamme ja annamme vinkkejä heidän maalivahtivalmentajilleen.

Maalivahtiklubi on oiva mahdollisuus lisätä maalivahtivalmennuksen määrää, tai antaa koko organisaation maalivahtivalmennus meidän käsiin."

Lisää tietoja Maalivahtiklubin nettisivuilta: http://maalivahtiklubi.com/

Ilmoittautuminen Maalivahtikoulutuspäivään:

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.