Ajankohtaista

Tänään Eupanauttien ilmoittautumisen yhteydessä tapahtuvaa tutustumis ja kokeilukertaa ei pidetä huonon ja sateisen sään takia, vaan Euran Pallo tulee myöhemmin järjestämään Eupanauttien avoimet harjoitukset kaikille! Lue lisää!
Raketit, kuukivet, avaruuskukkaset, kuu-ukot ja Eupanautit? Mitä nämä oikein ovat ja mitä ne oikein tarkoittavat? Miten ne edes liittyvät seuraan nimeltä Euran Pallo ja ennen kaikkea, miten ne edes liittyvät itse jalkapalloon ja liikuntaan? Älkää huoliko, sillä nyt siitä tullaan kertomaan teille!
Tuukka Nurmi ja Mikael Nurmi tutustuivat seuratyöntekijän arkeen TET-harjoittelun muodossa. Lue lisää poikien ajatuksia haastattelusta!
Osuuskauppa Keula tukee vuosittain paikallisia urheiluseuroja. Mitä enemmän tukijoita seura saa ja mitä enemmän he ostavat S-ryhmän toimipaikoista, sen enemmän seura saa vuosittaista tukea. Euran Pallon tukijaksi voi ilmoittautua osoitteessa: www.s-kanava.fi Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Sieltä: Bonus ja ostot => Kannustajaksi ilmoittautuminen Kerätään yhdessä suurin potti maakunnasta.
RSS ATOM