Nappulaliiga vaihtuu Hippo-Liigaan kaudeksi 2015 ja myös Eupanautit jatkavat toimintaansa kesällä!

16.3.2015
Euran Pallon järjestämät perheen pienimpien jalkapallo -ja liikutatoiminnat alkavat taas kesällä Hippo-Liigan ja Eupanauttien merkeissä! Lue Lisää!

Kesän ollessa jo kulman takana ja auringon pilkottaessa pilven raosta alkaa jälleen Euran Pallossa taas tapahtua!

Tulevana kautena Euran Pallon Nappulaliiga muuttuu Hippo-Liigaksi! Hippo-Liigan ajatus on aivan sama, kuin edeltäjänsä Nappulaliigan, eli Hippo-Liigaan ilmoittautuneista lapsista tehdään ikiomat kortteliliigajoukkueet, jotka harjoittelevat omina joukkueinaan ja omien valmentajiensa komennossa, sekä kokoontuvat aina viikonloppu sunnuntaisin pelaamaan Hippo-Liigaa Euran Urheilukeskukseen! Mikäli olet kiinnostunut ja innostunut valmentamaan Hippo-Liigan joukkuetta, niin ota rohkeasti yhteyttä seuran junioripäällikkö Dani Österlundiin, sillä jokainen Hippo-Liigan joukkue tarvitsee valmentajia pelatakseen ja harjoitellakseen Hippo-Liigan aikana! Työ antaa huomattavasti enemmän kuin ottaa!

Hippo-Liigaan ovat tervetulleita kaikki vuosina 2007-2009 syntyneet pojat, sekä vuosina 2006-2009 syntyneet tytöt. Lisäksi ikähaarukkaan istuvat lähiseurojen omat ikäkausijoukkueet voivat ottaa osaa Hippo-Liigaan. Tästä voi tiedustella lisää seuran junioripäälliköltä!

Hippo-Liigan lisäksi Euran Pallon Eupanautit aloittavat taas kesän mittaisen avaruuslentonsa tutustuen avaruuden ja jalkapallon mielenkiintoiseen, sekä kiehtovaan maailmaan. Viime vuonna suurta kansallistakin näkyvyyttä ja suosiota saaneet Eupanautit ovat oiva koko perhee yhteinen liikunnallinen aamupäivä Euran Urheilukeskuksessa! Eupanautteihin voivat ilmoittautua kaikki 2010-2012 syntyneet tytöt ja pojat. Ilmoittautumisen jälkeen Eupanautit jaetaan vielä kahteen ryhmään, eli Mini-Eupanautteihin (3-4v.), jotka harjoittelevat aina klo:10-11 yhdessä vanhempansa kanssa, sekä itse Eupanautteihin (4-5v.), jotka taas harjoittelevat heti Minien jälkeen klo:11-12.

Sekä Hippo-Liigan, että Eupanauttien ilmoittautuminen on nyt alkanut ja avattu. Lisäinfoa ja ilmoittautumislomakkeet löydät allaolevista linkeistä. Mikäli ilmenee jotain kysyttävää tai haluat tiedustella jotain, niin ota rohkeasti yhteyttä!

jalkapallokesä vuosimallia 2015 on jo ovella, joten kaikki lapset mukaan yhdessä nauttimaan liikunnan tuomista iloista ja elämyksistä!

 

Hippo-Liiga => http://www.euranpallo.fi/hippo-liiga/

Eupanautit => http://www.euranpallo.fi/eupanautit/