TET-harjoittelun antia Euran Pallossa!

27.4.2015

Tuukka (vas.) ja Miksu työn touhussa.
Tuukka (vas.) ja Miksu työn touhussa.

Tuukka Nurmi ja Mikael Nurmi tutustuivat seuratyöntekijän arkeen TET-harjoittelun muodossa. Lue lisää poikien ajatuksia haastattelusta!

Euran Pallo sai tänäkin keväänä kaksi erittäin nohevaa ja oma-aloitteista TET-harjoittelijaa, kun ylä-astelaiset jalkapallonuoret ja Euran Pallon omat kasvatit Tuukka Nurmi ja Mikael Nurmi hyppäsivät junioripäällikkö Dani Österlundin arkeen seuraamaan, että millaista on jalkapalloseuran työntekijän arki.

 

TET-harjoittelun loppuhaastattelu Tuukalta ja "Miksulta":

 

1. Miksi hait TET-harjoitteluun juuri Euran Palloon?

 

Tuukka:

"Hain EuPa:an TET-harjoitteluun, koska olen ajatellut, että menisin EuPa:lle kesätöihin ja saisin vähän esimakua minkälaista se on. EuPa on muutenkin kasvattajaseurani, jossa olen pelannut monta vuotta, niin olisihan se kiva työskennellä EuPassa."

Miksu:

"Jalkapallo on kiinnostanut ja halusin siihen liittyvään ammattiin TET:iin."

 

2. Hyvät ja huonot puolet liikunnanohjaamisessa?

 

Tuukka:

"Huonoja puolia ohjaajalla ei ole paljoa mielestäni, mutta varusteiden kerääminen ja pistäminen voisi olla huonoja puolia. Hyviä puolia voisi taas olla se, että saa leikkiä lasten kanssa, tapaa paljon uusia ihmisiä ja saa liikkua, sekä pitää hauskaa!"

Miksu:

"Saa valmentaa lapsia ja nuoria, sekä pitää heidän kanssaan hauskaa. Lapset ovat välillä vähän kärsimättömiä."

 

3. Mitä asioita opit TET-harjoittelusi aikana?

 

Tuukka:

"Opin TET-harjoitteluni aikana uusia leikkejä ja miten toimitaan ja ohjataan lasten -ja nuorten liikuntatapahtumissa."

Miksu:

"Opin valmentamaan lapsia ja nuoria, sekä työskentelemään heidän kanssaan."

 

4. Millaiset terveiset haluat lähettää kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet liikunnanohjauksesta ja lasten parissa toimimisesta?

 

Tuukka:

"Ne jotka toimivat nuorten parissa ja ovat liikunnanohjaajia. Neuvoksi voisin antaa, että pitää vain hauskaa!"

Miksu:

"Menkää rohkeasti ja iloisesti työskentelemään lasten kanssa ja pitäkää hauskaa!"

 

Näin siis Tuukka ja Miksu kokivat oman TET-harjoittelunsa Euran Pallossa. Jatkossakin Euran Pallo ottaa ilomielin TET-harjoitteluun nuoria koululaisia, jotka ovat kiinnostuneet liikunnasta tai lasten kanssa toimimisesta. Etenkin ne nuoret, jotka tulevaisuudessa tähtäävät kasvatusalan opintoihin tai liikunnanohjauksen alaan, niin Euran Pallo on oiva paikka juuri näiden alojen harjoittelulle. Ei tarvitse olla seuran pelaaja, riittää että olet aidosti innostunut ja kiinnostunut lasten kanssa työskentelystä, sekä myös itse liikunnasta.

Yhteenvetona todettakoon, että Euran Pallo tarjoaa kaiken ikäisille lapsille ja nuorille monen moisia kokemuksia ja elämyksiä! Näin sen pitääkin olla!