Mimmien ja EuPa P02 yhteinen syysturnaus lauantaina 19.9.2015

16.9.2015

Kotiturnaus päättää EuPa:n vanhimpien junioreiden kauden.

Euran Pallon vuonna 2002 syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkueet isännöivät lauantaina syysturnausta urheilukeskuksessa. Yhden päivän mittaisen turnauksen ensimmäiset ottelut alkavat puoli kymmeneltä, ja jatkuvat iltaan saakka. Poikien sarjassa joukkueita on viisi, tytöissä neljä. Voittajat ratkaistaan yksinkertaisella runkosarjalla, jossa kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kertaalleen.

Osallistuvien joukkueiden joukossa on Turun Palloseuran ja Ylöjärven Ilveksen kaltaisia taitavia ryhmiä, joten odotettavissa on tasokkaita pelejä. Kaikki ottelut pelataan isolla kentällä ja 11vs11 –pelimuodolla. Tyttöjoukkueen valmentajat Piia Parviainen ja Markus Nurmi pitävät tätä hyvänä harjoituksena ajatellen ensi kautta, jolloin pelaajamäärä on sama myös sarjaotteluissa. Ison kentän kokemusta erinomaisen kauden pelanneille tytöille on ehtinyt kertyä jo Suomen kovimmasta sarjasta, EteläLänsi –liigasta, jossa EuPa:n ja Musan yhteisjoukkue on tänä vuonna kohdannut ja voittanut maan parhaita tyttöjoukkueita.

Poikien kauden turnausmenestys on ollut hyvää luokkaa, siitä todisteena pronssimitalit Wasa Cupista sekä Pori Cupista. Sarjapeleissä joukkue ei ole yltänyt samalle tasolle, ja lähteekin kauden viimeisiin peleihin hakemaan vielä kerran kesän turnauksissa esitettyjä hienoja otteita.

P02- ja T02 –joukkueiden joukkueenjohtajat Marko Kerola ja Jaana Kuusilehto näkevät kotiturnauksen hienoksi tavaksi päättää kausi. Kuusilehto kehuu turnausten nostattavan joukkuehenkeä, ja molemmat pitävät tapahtumaa hyvänä keinona hankkia talkoovoimin niin joukkueille niin rahaa kuin hyviä kokemuksia. Joukkueenjohtajat toivottavat paikallisen jalkapalloilun ystävät tervetulleiksi seuraamaan pelejä päivän mittaan.