Otteluraportti NoPS - EuPa 3.6.2016

6.6.2016


Nokian Palloseura oli perjantaina euralaisjoukkuetta parempi lukemin 6-1 (3-0). Numeroista huolimatta NoPSin peli ei ollut sarjan kärkijoukkueiden tasolla, mutta Euran Pallon otteita leimasivat löysyys ja haluttomuus, jotka johtivat helppoihin virheisiin ja kotijoukkueen ansaittuun voittoon.

EuPan kannalta ottelu alkoi jälleen surullisesti. Jo kolmannella minuutilla euralaismaalilla pelannut Riku Rissanen torjui pallon eteensä ja nokialaispelaaja ehti ensimmäisenä siirtämään tilanteeksi 1-0. Vierailijat eivät lannistuneet tästä, sillä heti avausmaalin jälkeen Valtteri Vatja pääsi puskemaan kohti takayläkulmaa ja myöhemmin Eetu Salminen sai kokeilla pienestä kulmasta maalintekoa murtauduttuaan väkevästi oikealta laidalta. NoPSin maalivahti ehti kuitenkin molempien yritysten tielle.

Puolen tunnin kohdalla EuPan huolimattomuus alkoi näkyä ja kotijoukkue ratkaisi ottelun. Ensin puolustuslinjassa menetettiin pallo NoPSin hyökkääjälle, jonka yrityksen Rissanen maalillaan hienosti torjui. Vain muutama minuutti tästä ja nokialaispelaaja antoi vapaasti laidaltaan keskityksen, josta kotijoukkue viimeisteli toisen osumansa. Vielä juuri ennen taukoa EuPan puolustus nukahti pahasti ja nokialaishyökkääjä pääsi tekemään taukolukemiksi 3-0.

Toinen jakso ei ehtinyt vanhentumaan kuin seitsemän minuuttia, kun EuPa menetti omalla puoliskollaan pallon ja NoPS-pelaaja nosti pelivälineen näyttävästi maaliin. EuPan kavennus nähtiin vasta kotijoukkueen kahden lisäosuman jälkeen. EuPa iski maalinsa 92. minuutilla viime ottelujen tapaan kulmasta. Miska Palosen keskitys tavoitti Mikael Mäkelän, joka päällään viimeisteli loppunumeroiksi 6-1.

Euralaisjoukkueelle selvänumeroinen tappio oli toinen peräkkäinen. Alkukauden joukkue on kärsinyt vaihtelevasta kokoonpanosta loukkaantumisten ja poissaolojen takia, mikä on näkynyt ailahtelevina peliesityksinä. Sairaslista on kuitenkin pikku hiljaa lyhentynyt, joten EuPan otteetkin toivottavasti tasaantuvat jatkossa.

 

EuPa:n kokoonpano ottelussa:

Rissanen;

Vatja, Mäkelä, Palonen, A. Nurmi;

Jon. Forsström, V. Julin, Salminen, M. Nurmi(<= Salonen);

Ruohola(<= Rostedt), Joo. Forsström.

Vaihdossa: Helander, Rostedt, Salonen, Österlund.

 

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&505428&M3