Euran Pallon edustusjoukkue jatkaa tutussa komennossa kaudella 2018

19.12.2017


Seuran junioripäällikkö Dani Österlund jatkaa Euran Pallon edustusjoukkueen päävalmentajana. Myös Jari Forsström jatkaa mukana valmennuksessa. Uutena kasvona mukaan valmennustiimiin liittyy Mikko Säylä.

Euran Pallon edustusjoukkuetta tulee tulevalla kaudella 2018 luotsaamaan Dani Österlund (UEFA A). Valmennustiimiin liittyy uutena kasvona mukaan Mikko Säylä (UEFA B), sekä mukana jatkaa jo viime kaudella ollut ja nyt talvella futsalin parissa vaikuttanut Jari Forsström. Myös kokenut Joonas Sinkkonen jatkanee pelaajavalmentajan roolissa.

Österlundille tuleva kausi on kolmas edustusjoukkueen peräsimessä.  Forsström taas on kulkenut kunnioitettavan ja pitkän matkan nykyisen nuoren pelaajarungon kanssa aina lapsiurheiluvaiheesta aikuisten peleihin asti. Säylälle kausi on ensimmäinen Euran Pallossa, aikaisemmin hän on vaikuttanut junioripuolella nuorten parissa mm. Rauman Pallo-Iiroissa, Rovaniemen Palloseurassa, Kuopion Palloseurassa, sekä menneenä kautena Porissa Musan Salaman organisaatiossa.

Euran Pallon edustusjoukkueen runko tulee pääosin koostumaan jälleen myös tulevana kautena seuran omista nuorista kasvateista (1997-synt. - 2002-synt.). Joukkue tulee osallistumaan tulevalla kaudella Länsi-Suomen piirin Neloseen, jossa se pelasi viime kaudella ns. Turun lohkossa sijoittuen neljänneksi.

Joukkue etsii lisää jalkapallosta kiinnostuneita ja innokkaita pelaajia mukaan joukkueen toimintaan lähialueelta, niin nuoria kuin kokeneempiakin. Joukkue tulee jalkapallokaudella harjoittelemaan alustavasti kolmesti viikossa Euran urheilukeskuksessa OP-Areenan tekonurmella ja kesällä Euran Wembleyllä. Joukkue harjoittelee tällä hetkellä kahdesti viikossa Euran urheilutalolla futsalin parissa seuraavina ajankohtina:

 

Tiistaisin klo:21.00-22.00 Euran urheilutalo

Perjantaisin klo:20.30-22.00 Euran urheilutalo

 

Joukkueen kauden avauspalaveri tullaan pitämään perjantaina 5.1.2018 klo:19.30-20.30 Euran urheilutalon kokoustiloissa, jossa käydään läpi joukkueen toimintaa, pelaajistoa, joukkueenjohtoa, sekä tulevaa kautta ja asetetaan tavoitteita kesää silmällä pitäen.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan kokeilemaan joukkueen harjoituksiin tai osallistumaan kauden avauspalaveriin, niin ole rohkeasti yhteydessä Dani Österlundiin, joka pystyy kertomaan lisää joukkueen toiminnasta.

 

| Dani Österlund | 044 725 8867 | dani.osterlund@euranpallo.fi |