Euran Pallo lähtee EuPa YJ joukkueella talven T15 Etelä-Länsi Liigan karsintoihin

10.10.2019


Euran Pallo tulee perustamaan YJ (yhteisjoukkueen) 15-vuotiaiden tyttöjen Etelä-Länsi Liigan (ELL) karsintaan tulevaksi talveksi EuPa YJ nimellä.

Joukkuetta tulee valmentamaan EuPa:n Antti Uotila, maalivahtivalmennuksesta tulee vastaamaan Kokemäen Pallon Sami Reinikainen ja joukkueenjohdossa tulee mukana toimimaan EuPa:n Toni Laurila. Joukkueen valmennukseen on myös tiedusteltu lisää valmentajia, joita on mahdollisesti liittymässä mukaan talven aikana. Talven ensimmäisissä harjoituksissa paikalla on myös seuran junioripäällikkö Dani Österlund.

 

EuPa YJ joukkueeseen saavat pyrkiä myös lähiseurojen innokkaat ja motivoituneet vuonna 2005 -ja 2006-syntyneet tytöt, jotka olisivat kiinnostuneita tulemaan mukaan EuPa T15 YJ joukkueen toimintaan oman seuransa pelaajina ja osallistumaan tulevan talven ELL-karsintaan, sekä sen tuomaan sarjaan (T15 ELL tai Alueliiga) vuonna 2020.

 

Joukkueen toiminta tulee alkamaan viikolla 44 (28.10. - 3.11.) ja harjoituksia tullaan järjestämään tällöin Eurassa.

 

Harjoituspäivät tulevat Eurassa olemaan:

  • Tiistai    klo: 18.00 - 19.30 OP-Areena
  • Torstai   klo: 18.00 - 19.30 OP-Areena

Joihinkin viikonloppuihin toiminnan startattua tulee mahdollisesti myös kolmas (3) harjoituspäivä.

 

Joukkueen ensimmäiset harjoitukset pidetään torstaina 31.10. ja paikalla on myös Euran Pallon junioripäällikkö Dani Österlund.

 

Jatkossa harjoituksia pyritään järjestämään myös mahdollisuuksien mukaan lähialueen pelaajienkin ympäristössä matkoja ja kenttävuoroja huomioiden esim. Kokemäellä tai Huittisissa.

 

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan EuPa T15 YJ:n toimintaan (pelaajat/toimijat), niin olkaa yhteydessä suoraan joukkueen valmentajaan Antti Uotilaan (yhteystiedot löytyvät viestin lopussa) ja tiedustelkaa lisää joukkueen toiminnasta tai ilmoittautukaa mukaan.

 

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset (pelaajat/toimijat) EuPa T15 YJ:n toimintaan on tehtävä viimeistään perjantaihin 18.10. mennessä.

 

Yhteystiedot: