Tiedotus liittyen Euran Pallon kesän jalkapallon harrastustoimintoihin

21.4.2020


Euran Pallon kesän toiminnot mahdollisesti siirtyvät ja alkavat, kunnes vallitseva tilanne COVID-19 viruksen osalta hellittää.

Tämä koskee toukokuussa perinteisesti alkavaa 6-8-vuotiaiden Hippo-Liigaa ja heti kesäkuun alussa alkavia 3-5-vuotiaiden EuPaNautteja.

Tarkoituksena on pyrkiä toteuttamaan molemmat harrastusmahdollisuudet perheen pienimmille sovelletusti ja mahdollisesti myös pidentäen jalkapallon kesän harrastuskautta tarvittaessa.

Toimintojen alkamisesta infotaan, kunnes ne on mahdollista aloittaa turvallisesti ja uudet aikataulut ovat lopullisesti valmiina. Ilmoittautuminen, sekä Hippo-Liigaan että EuPaNautteihin pysyy auki ja toimintoihin on edelleen mahdollista alustavasti ilmoittautua mukaan.

 

Hippo-Liiga Ilmoittautuminen 
 

LINKKI

 

EuPaNautit Ilmoittautuminen 
 

LINKKI

 

Leiritoiminnat osalta tulemme järjestämään vain yhden Huuhkaja & Helmari Futisleirin alustavan suunnitelman mukaan heinäkuun lopulla (tarvittaessa myöhemminkin, mikäli tilanne sen vaatii).

Kesäkuun alun Huuhkaja & Helmari Futisleirin tulemme sen sijaan perumaan vallitsevan tilanteen johdosta. Huuhkaja & Helmari Futisleirin ilmoittautuminen pysyy auki ja jälkimmäiselle leirille on edelleen mahdollista alustavasti ilmoittautua vielä mukaan.

 

Huuhkaja & Helmari Futisleiri Ilmoittautuminen 
 

LINKKI

 

 

Terveisin,

Dani Österlund
Euran Pallon Junioripäällikkö