Eupanauttiliigaa Talvikaudella!

17.9.2014


Euran Pallo tulee järjestämään myös talvikaudella toimintaa Eupanautti -ja Nappulaliigaikäisille lapsille Eupanauttiliigan muodossa. Kaikki 2008-2011 vuosina syntyneet tytöt ja pojat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Euran Pallon yhtenä tärkeimpänä tavoitteena on järjestää ympärivuotista toimintaa kaikille seuramme juniori-ikäisille pelaajille. Nyt siihen on mahdollisuus myös aivan pientenkin palloilijoiden osalta, sillä Nappulaliiga -ja Eupanauttikauden päätyttyä ensi talvena pyörähtää käyntiin täysin uusi Eupanauttiliiga!

Eupanauttiliigan tavoitteena on saada lähiseudun tytöille ja pojille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa myös talvikaudella, sillä ensi kesään ja Nappulaliigan, sekä Eupanautteihin on vielä todella pitkä aika.

Eupanauttiliigan harjoitukset tulevat sisältämään hauskoja ja tuttuja leikkejä kesältä, erilaisia pelejä, kilpailuja ja monenlaista muuta erilaista aktiviteettia. Harjoituksiin on mukava ja turvallinen saapua, sillä jo ennestään tutut ja mukavat ohjaajat ovat harjoituksissa lapsia liikuttamassa. Harjoitusten jälkeen on sitten mukava vaikka siirtyä uimahallin puolelle polskuttelemaan ja "palautumaan" koko perheen voimin!

 

Linkki Eupanauttiliigan sivuille infoon ja ilmoittautumiseen: http://www.euranpallo.fi/eupanauttiliiga/

 

Tervetuloa palloilemaan myös talvikaudella!