Euran Pallo järjestää #OnNeKoviaHaaste kilpailun pelaajilleen!

20.3.2020


Tee oma kikkavideon tai taidollinen suoritus ja osallistu kilpailuun! Ohjeet alla.

#OnNeKoviaHaaste

 

Euran Pallo järjestää seuran kaikille pelaajille #OnNeKoviaHaaste kilpailun. Pelaajien tehtävänä on keksiä ja suorittaa joku kikka tai taidollinen suoritus ja samalla videokuvata se, sekä lähettää video kilpailuun huhtikuun viimeiseen päivään mennessä (to 30.4.).

Seura tulee palkitsemaan kolme (3) parasta #OnNeKoviaHaaste -videota lahjakorteilla, jotka ovat seuran toimintaa tukevista paikallisista yrityksistä tai liikkeistä. Seura tulee lisäksi julkaisemaan nämä palkittavat taidolliset suoritukset seuran somekanavissa ja sivuilla. Valintakriteereinä parhaisiin #OnNeKoviaHaaste -videoihin ei ole pelkästään taidollisen suorituksen haastavuus, joka tottakai myöskin huomioidaan, vaan myös kokonaisuus jossa ilmenee mm. kekseliäisyys, positiivinen ilme ja tietynlainen EuPa-henkisyys.

Ohjeet #OnNeKoviaHaaste:

1.) Keksi joku kikka tai taidollinen suoritus
2.) Suorita itse tämä kikka tai taidollinen suoritus
3.) Videokuvaa tämä kikka tai taidollinen suoritus
4.) Lähetä ja jaa video suorituksestasi joukkueen omassa WhatsApp-ryhmässä, niin joukkuekaverit voivat myös kokeilla sinun kikkaa ja suoritusta 
5.) Lähetä video seuralle kilpailua varten WhatsAppilla (junioripäällikkön numero alla), näin osallistut kilpailuun
6.) Laita videon lähetettyäsi vielä perään nimesi ja haasteen nimi, kun laitat videon joukkueen ryhmään tai junioripäällikölle:

Esimerkki:

Eero Eupalainen
#OnNeKoviaHaaste

PS. #OnNeKoviaHaaste -videoita saa tehdä ja lähettää kilpailuun, sekä joukkuekavereille myös useampia eikä vain yhtä, mikäli intoa on tehdä useampia kikkoja tai taidollisia suorituksia. Lusikkansa soppaan heittävät myös seuran miesten edustusjoukkueen pelaajat ja maailmalla olevat seuran kasvatit omilla #OnNeKoviaHaaste -videoillaan, joita seura julkaisee myös seuran juniorienkin kokeiltavaksi! 

Nyt siis mietintämyssy päähän, pallo kainaloon, videovalmius päälle ja anna mielikuvituksen virrata! Let the game begin! 

 


Terveisin, 

Dani Österlund 
Euran Pallon Junioripäällikkö 
0447258867

 

#OnNeKoviaHaaste