N1, Naisten Nelonen

EuPa - TPS 3  2 - 5

Eura, Tekonurmi

TPS/3 oli parempi

Tänään vastus oli kova, johon emme pystyneet vastaamaan. Jokainen joutui vääntämään kovasti ja molemmilla oli omat paikkansa. 32 minuutin kohdalla pieni unohdus jäi takatolpalle ja sieltä TPS pääsi menemään 1-0 johtoasemaan. 41 minuutin kohdalla noin 25 metristä TPS sai vaparin ja komealla yläriman alle vedolla siirtyivät jo 2-0 johtoon. Tästä 3-0 johtoon vasemmasta laidasta noin 17-20 metristä laukaus, joka kaartui oikeaan yläkulmaan. Kummassakaan maalissa meidän mv Jutalla ei mitään mahdollisuuksia ottaa kiinni. Meilläkin oli omat paikkamme ja varsinkin Nepi aiheutti vasemmassa laidassa haasteita vastustajalle ja usein pääsikin läpi sieltä. Emma kärjessä oli rankkarialueen sisällä upea vetopaikka ja laukaus meni niukasti ohi vasemmalta. Paikkoja siis oli, mutta emme tehneet maaleja. Näin lähdettiin jälleen kerran tappioasemasta toiselle puoliajalle.

Toisella puoliajalla saimme taas pelinjuonesta kiinni ja satunnaisin ajoin pallo liikkui hienosti pelaajalle toiselle ja näinä hetkinä veimme peliä. 50 minuutilla Jessika vapautettiin läpiajoon keskeltä ja varmasti hän pisti pallon maaliin. 3-1 ja usko itseemme alkoi taas nousta. Valitettavasti heti 53 minuutilla vastustaja pääsi tekemään jälleen maalin ja taas olimme 3 maalia jäljessä. Peli aaltoili kovasti ja välillä pallo oli enemmän ilmassa kuin maassa, eikä oikein kenenkään kontrollissa. 64 minuutilla Nepi nosti maalillansa jälleen meidät jollain tavalla peliin mukaan. Poikittaissyöttö ja Nepi pisti suoralla laukauksella rankkarialueen rajalta pallon maaliin. 26 minuuttia jäljellä ja 2 maalia perässä, usko ei loppunut. Lopullinen selkärangan katkeaminen sitten tapahtui 72 minuutilla, kun vastustaja laukaisi jälleen kerran rankkarialueen ulkopuolelta alanurkkaan. Tästä ei sitten enää joukkueemme tokeentunut.

Meidän pelin kuva oli, että pyrimme tosi nopeasti aina hyökkäämään ja usein ne jäi pahasti alivoimaisiksi. Paljon harhasyöttöjä, jolloin vastustaja pääsi iskemään vastaan. Peli oli tasainen ja tänään TPS onnistui paremmin paikoistaan kuin me. Taas hiukan harjoitellaan ja ensi sunnuntaina matkustetaan Turkuun TuPyn vieraaksi.