D12 osallistui Karhuhallissa ToVen joululomaturnaukseen

29.12.2008

Kotiin tuomisina kolmas sija

Toven jouluturnaus on takana ja tuliaisina on kahdesta ekasta pelistä kirvelevät tappiot ja viimeisestä pelistä loistava voitto!

Turnauksen avausottelussa klo 8.00 saimme vastaamme isäntäjoukkue Toven, jolle hävisimme numeroin 3-1. Peli oli meidän osalta ohi ekan kymmenminuttisen jälkeen, kun pallo oli ollut kolmesti meidän verkossa. Kavennusmaalimme teki Jonne Forsström.

Toisessa ottelussa saimme vastaamme Hämeenlinnan Jalkapalloseuran, jossa oli joukkueellinen todella taitavia poikia. Tappiolukemat pääsivät repsahtamaan vähän turhan rumiksi, kun eupalaisilta napsahti se kuuluisa selkäranka heti pelin alkuhetkillä. Numeroissa 7-1 ei kauheasti ole selittelyille sijaa. Kavennusmaalin teki Jani Leppänen.

Viimeissä pelissä olikin sitten kyseessä jumbofinaali ja vihdoin tuli meillekin voitto vastassa olleesta Tkt:sta numeroin 5-1. Maalintekijöinä toimivat Aleksi Varttinen neljästi ja Akseli Nurmi kerran. Allu Varttinen pelasi koko turnauksen terävästi ja hänet nimettiinkin tsemppariksi.

Miinusmerkkiä pojille tuli varsinkin toisen pelin kohdalla siitä, että kun tiedossa oli jo ennen peliä, että vastustaja on taitava, niin silloin ei saa enää asenteessa antaa tasoitusta Nyt näin pääsi käymään, toisaalta ymmärrettävää, mutta siitä ei saa tulla talon tapa! Epäonnistumisista täytyy myös oppia pääsemään yli, niitä ei saa jäädä pelissä murehtimaan.

Positiivista oli se, että onnistuimme kaikissa peleissä viime aikoina niin vaikeaksi osoittautuneessa maalinteossa. Viimeissä vietettiin meidän mittapuulla jo ns. maalijuhlia. Lisää vaan harjoitusta kevättä kohti, niin kyllä se siitä!