Euran Pallon "Hiihtis" leirillä oli vilinää ja vilskettä kerrakseen!

18.2.2014

Leiriläiset ja ohjaajat.
Leiriläiset ja ohjaajat.
Temppuradan suoritusta.
Temppuradan suoritusta.
Maalinteko Kimara vauhdissa.
Maalinteko Kimara vauhdissa.
Temppuradan maalinteko-osion ohjeistusta.
Temppuradan maalinteko-osion ohjeistusta.
Miniturnaus käynnissä.
Miniturnaus käynnissä.
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
Kaunista peliä.
Kaunista peliä.
Team Black ja "Poika".
Team Black ja "Poika".
Piirrustuskilpailun voittajien kädenjälkeä.
Piirrustuskilpailun voittajien kädenjälkeä.

Euran Pallo järjesti Hiihtoloma leirin lapsille Olympialaisten hengessä ja Miniturnauksen muodossa!

Maanantaina startannut kaksi päiväinen leiri piti sisällään mm. Futis Olympialaiset, Olympialaisten Miniturnauksen, piirrustuskisaa, uintia ja leiriläisten palkitsemisia eri suorituksista.

 

Maanantain antia oli Futis Olympialaiset, joka sisälsi kolme erilaista ja erittäin haastavaa lajia. Leiriläiset oli jaettu neljään eri joukkueeseen: Red, Black, Yellow ja Rainbow, jotka kiersivät lajien suorituspisteitä omien valmentajiensa seurassa. Lajeina olivat: Maalinteko Kimara, Temppurata Viesti ja Letkapujottelu Viesti.

 

Kaikista lajipisteistä otettiin valmentajien johdolla kisa-aikoja, joita yritettiin aamun aikana parantaa, jotta lajien yhteistulos olisi mahdollisimman hyvä. Futis Olympialaisten mestariksi tiensä kuitenkin selvitti Jonne Forsströmin luotsaama Team Rainbow, johon kuuluivat: Veeti Hohtari, Frans Koivisto, Nemo Muuvila ja Lassi Tuominen. Kaikki joukkueet suoriutuivat hienosti lajeista ja joukkueiden erot olivat todella minimaalisia, mikä teki Futis Olympialaisista erittäin tasaisen.

 

Futis Olympialaisten jälkeen alkoivat sitten tosi pelit Olympialaisten Miniturnauksen muodossa. Samat joukkueet pelasivat toisiaan vastaa nelinkertaisen sarjan, jossa ratkottiin asetelmat tiistaina alkavia pudotuspelejä varten.

 

Tiistai aamuna oli hyvissä ajoin selvitetty lohkon lopullinen järjestys, joka oli seuraavanlainen: 1. Red 23p, 2. Black 20p, 3. Rainbow 15p ja 4. Yellow 9p. Lohkon voittaja Red kohtasi ensimmäisessä välierässä lohkon viimeiseksi jääneen Yellowin. Pieneksi yllätykseksi ottelu päättyi kuitenkin Yellowin 4-1 voittoon ja näin Yellow marssi finaaliin, jossa sitä vastaan asettui Black, joka oli tiputtanut Rainbowin jatkosta rangaistuspotkuilla (1-0).

 

Pronssiottelu oli Redin ja Eemil Kaupin näytöstä, jossa Kauppi johdatti Redin 4-1 voittoon Rainbowsta tekemällä 1+2 tehot ja viimeistelemällä Miniturnauksen hienoimman maalin kantapäällään aivan maalin kulmalta. Finaalistakin kehkeytyi kutkuttavan jännittävä näytelmä, jossa Black ja Yellow viilettivät päästä päähän huimalla intensiteetillä. Ottelun ja koko Miniturnauksen voitti lopulta Venla Saariluoman ja Oona Nurmen luotsaama Black, joka teki voittoon  tarvittavan maalin ja puolusti hienon 1-0 voiton Yellowista. Näin ollen Yellowin tuhkimotarina lohkon jumbosta mestariksi ei aivan päässyt toteutumaan. Mestaruuden voittaneessa Blackissä pelasivat: Minea Pihlava, Niklas Pihlava, Ida Kivistö, Niklas Ojala ja Samuli Lindell.

 

Miniturnauksen jälkeen päästiin suoraan ruokailusta sitten Uimahallin polskuttelemaan ja laskemaan liukumäkeä. Uimisen jälkeen pidettiin palkintojenjako tilaisuus, jossa palkittiin leiriläisiä. Olympialaiset voittivat jo edellä mainittu Rainbow, kuin myös Miniturnauksen voittanut Black. Lisäksi palkittiin piirrustuskilpailun kolme parasta teosta, joiden aiheina oli ollut: "Minä ja Euran Pallon Hiihtis leiri". Piirrustuksistaan palkinnot saivat: Ida Kivistö, Sara Kuusilehto ja Oona Mäkilä. Leiriläiset olivat myös yhdessä äänestäneet positiivisimman ohjaajan, joksi valikoitui tällä kertaa Annika Haanpää.

 

Kokonaisuudessaan Hiihtis leiri oli mahtava tapahtuma ja lapset olivat leiripäivien jälkeen kotiin lähdettäessä aina hymyssä suin, mikä lämmitti todella paljon ohjaajien mieltä. Toivotaan, että jatkossakin Hiihtis leiri liikuttaa lapsia hiihtolomalla samalla tavalla, kuin tänäkin vuonna!