Erotuomarikurssi Eurassa 21.-22.3.2015!

2.3.2015


Tule mukaan tutustumaan erotuomarin toimintaan ja oppimaan jalkapallon sääntöjä!

Euran Pallo järjestää yhdessä Piirin erotuomarivastaavan kanssa Erotuomarikurssin Eurassa 21.-22.3.2015. Molemmat päivät klo:09.00-14:00 Euran Urheilutalolla.

Kaikki seuran 15-vuotta (2000-1997-synt.) täyttäneet/täyttävät pelaajat osallistuvat kurssille. Kurssille tulo ja sen suorittaminen ei sido mihinkään, mutta toivotaan, että joku saisi siitä kipinän ansaita helppoa rahaa mukavasta ja antoisasta jalkapallotoiminnasta. Kurssi varmasti avaa jalkapallon sääntöjä ja erotuomarin toimintaa myös pelaajan tai valmentajan näkökulmasta. Myös seuran järjestämässä aamuryhmätoiminnassa olevat toisen seuran pelaajat ovat tervetulleita kurssille, sekä kaikki seuran valmentajat, joukkueenjohtajat ja muutkin toimijat!

Kurssi on näille seuran toiminnassa oleville pelaajille/toimijoille ilmainen ja sisältää molempina päivinä myös maittavan lounaan urheilutalon kabinetissa.

Kurssille ovat tervetulleita myös muiden lähiseurojenkin edustajat, jotka ovat kiinnostuneet kouluttautuvansa erotuomariksi. Kurssi on myös ilmainen seuran ulkopuolisellekin, mutta jos haluaa lounaan, niin se kustantaa 20€ kahdelta päivältä per ulkopuolinen kurssilainen.

Erotuomarikurssin ilmoittautumisvahvistus tulee lähettää viimeistään keskiviikkoon 18.3 mennessä joko osoitteeseen: toimisto@euranpallo.fi tai viestillä numeroon: 0500-928772