Huuhkaja & Helmari Futisleiri 2019

21.5.2019


Euran Pallo järjestää Huuhkaja & Helmari futisleirin 6-11-vuotiaille pojille ja tytöille Euran urheilukeskuksessa 29. - 31.7.

Huuhkaja & Helmari Futisleirin teemoina ovat Suomen maajoukkueet Huuhkajat ja Helmarit. Suomen Palloliitto, Nike ja Stadium mahdollistavat mielekkään jalkapalloleirin järjestämisen, joka on avoin kaikille lapsille.

 

Ilmoittautuminen ja leiriohjelma:

https://www.euranpallo.fi/leirit-ja-turnaukset/huuhkaja-helmari-futisleiri-2019/

 

Tunnelmia leireiltä:

https://www.palloliitto.fi/videot/jalkapalloharrastus/huuhkajat-futisleiri

 

Info:

Harjoitukset, kilpailut, videopajat ja Leiri Cup tulevat sisältämään maajoukkueteemaan sisältyvää toimintaa, jota leiriläiset saavat toteuttaa omissa maajoukkueen Suomi-pelipaidoissaan maajoukkueen pallojen kera pojat omissa ryhmissään oman ikäistensä kesken Huuhkajina, sekä tytöt omassa ryhmässään Helmareina.

Huuhkaja & Helmari Futisleirin ohjaajina toimivat junioripäällikkö Dani Österlundin (UEFA A) ohessa ja ohjeistuksella seuran koulutetut Nuoriso-ohjaajat (E-taso).

Leirille osallituvalla pelaajalla ei tarvitse olla ennestään jalkapallotaustaa, vaan tarkoituksena on oppia uusia asioita yhdessä maajoukkueteeman siiveellä.

Mikä olisikaan sen parempi tapa jatkaa kesän jalkapallohuumaa, kuin tulla mukaan Suomi-paidassa Huuhkaja & Helmari Futisleirille?

Kaikki innokkaat 6-11-vuotiaat pojat ja tytöt ovat tervetulleita mukaan Huuhkaja & Helmari Futisleirille!

 

Lisätietoja:

dani.osterlund@euranpallo.fi

044 725 8867