Euran Pallo aloittaa joukkueiden pienryhmäharjoittelun 14.5. alkaen!

12.5.2020


Joukkueet aloittavat harjoittelun viranomaisten ja Suomen Palloliiton ohjeistusten mukaan toukokuussa. Kesäkuussa käynnistyy kilpailu- ja sarjatoiminta, sekä seuran oma Hippo-Liiga ja EuPaNautit!

PIENRYHMÄHARJOITTELU

 

Pienryhmäharjoittelua tullaan toteuttamaan Euran urheilukeskuksessa kahdella kentällä OP-Areenan tekonurmella ja Wembleyn päädyn harjoitusalueilla.

Kaikille joukkueille on mahdollistettu vähintään 3x viikossa pienryhmäharjoittelun vuoro mahdollisimman tasapuolisesti.

Pienryhmäharjoittelussa tullaan toteuttamaan seuran laatimaa toimintamallia viranomaisten ja Suomen Palloliiton ohjeistusten, säädösten ja suositusten mukaan.

 

Toimintamalli löytyy alla olevasta linkistä:

https://www.euranpallo.fi/seura/pienryhmaharjoittelu/

 

Seura tulee tukemaan myös valmentajia ja toimijoita pienryhmäharjoittelun malliharjoitteiden muodossa, jotta pelaajilla ja valmentajilla olisi mahdollista toteuttaa edelleen laadukasta arkea poikkeusoloissa. Lisäksi pelaajille, jotka eivät osallistu seuran pienryhmäharjoitteluun tullaan tekemään omatoimiset etäharjoitusohjelmat valmiiksi. Näin kaikkia seuran pelaajia huomoidaan, sillä EuPa on kaikkien perheiden seura.

 

HIPPO-LIIGA & EUPANAUTIT

 

Euran Pallo järjestää liikunta- ja jalkapallotoimintaa perheen pienimmille lapsille EuPaNauttien ja Hippo-Liigan muodossa heti kesäkuusta lähtien!

Harrastaminen tullaan toteuttamaan turvallisesti viranomaisten ja Suomen Palloliiton säädösten mukaan!

Tervetuloa koko perhe mukaan harrastamaan - EuPa on perheiden seura!

 

EuPaNautit 2020

https://www.euranpallo.fi/eupanautit/

 

Euran Pallo järjestää EuPaNauttien jalkapallo -ja liikuntatoimintaa vuonna 2015-2017 syntyneille tytöille ja pojille. Harjoitukset pidetään perjantaisin klo: 17.30-18.30 ja lauantaisin klo: 11.00-12.00 Euran urheilukeskuksessa. Harjoituksissa pyritään muodostamaan eri ikäkausiryhmät 3-, 4 -ja 5-vuotiaille. Vanhemmat saavat olla lapsen mukana toiminnassa leikkimässä.

 

Hinta 30 € / perhe

(vanhempi / nuorempi sisar voi olla mukana myös Hippo-Liigassa / EuPaNauteissa, jolloin perhe maksaa vain yhdestä pelaajasta. Molemmat / kaikki pelaajat pitää kuitenkin ilmoittaa omien lomakkeidensa kautta EuPaNautteihin / Hippo-Liigaan)

(sisältää ohjauksen 12 kertaa, lisenssin, vakuutuksen ja pallon).

 

Linkki ilmoittautumiseen:

https://www.euranpallo.fi/eupanautit/ilmoittautuminen-2020/

 

Linkki Infoon: "Mitä on EuPaNautti-toiminta?"

https://www.euranpallo.fi/eupanautit/eupanauttitoiminta/

 

Hippo-Liiga 2020:

https://www.euranpallo.fi/hippo-liiga/

 

2012-2014 syntyneet pojat

2010-2014 syntyneet tytöt

Hinta: 30 € / perhe

(nuorempi / vanhempi sisar voi olla mukana myös EuPaNauteissa / Hippo-Liigassa, jolloin perhe maksaa vain yhdestä pelaajasta. Molemmat / kaikki pelaajat pitää kuitenkin ilmoittaa omien lomakkeidensa kautta Hippo-Liigaan / EuPaNautteihin)

(sisältää 12 turnauspäivää, harjoitukset, pallon, lisenssin ja vakuutuksen)

 

Linkki ilmoittautumiseen:

https://www.euranpallo.fi/hippo-liiga/ilmoittautuminen-2020/

 

Lisätietoja: Dani Österlund / 044-7258867 / dani.osterlund@euranpallo.fi

 

HARJOITUSPÄIVÄT:

maanantai    klo:17.00-18.00 Euran urheilukeskus

keskiviikko    klo:17.00-18.00 Euran urheilukeskus

 

Ensimmäiset harjoitukset pidetään keskiviikkona 3.6. klo:17.00-18.00 Euran urheilukeskuksessa. Ensimmäisissä harjoituksissa pelaajat saavat omat Hippo-Liigan pallot. Peleistä ja harjoituksista pidetään lyhyt kahden viikon tauko heinäkuun aikana (vk30 & vk31). Viimeiset harjoitukset pidetään keskiviikkona 2.9. ennen Hippo-Liigan päätösturnausta.

 

Lisätietoja:

dani.osterlund@euranpallo.fi

044 725 8867